Huren in 5 stappen

1

Een goede voorbereiding

Bent u enthousiast over Typisch Tuinstad en wilt u een appartement huren? Controleer eerst of u aan de inkomenseisen voldoet van middenhuur. De voorwaarden vindt u bij de FAQs. In deze fase houden wij u ook op de hoogte via de nieuwsbrieven. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

2

Start inschrijvingen

Via de nieuwsbrief krijgt u van ons te horen wanneer alle informatie over de appartementen, huurprijzen en plattegronden online staan. U kunt dan uw interesse tonen, door zich in te schrijven.

We zijn gestart met de verhuur van Lavendelhof!

3

Documenten uploaden

Via de woningzoeker wordt u doorverwezen naar een online dossier, waarin de inschrijving zal plaatsvinden. U gebruikt hiervoor de login van uw aanmelding. Binnen deze beveiligde omgeving kunt u uw gegevens invullen en documenten uploaden. Heeft u vragen tijdens de inschrijving? Laat het ons weten via typischtuinstad@vesteda.com

4

Compleet dossier

Heeft u uw woningdossier volledig en ondertekend bij ons ingediend? Onze makelaars zullen uw documenten controleren. Deze fase kan spannend zijn, daarom vragen wij om uw geduld. Zodra uw dossier positief is beoordeeld, ontvangt u van ons een e-mail.

5

Verhuizen

Wanneer u enthousiast bent over het toegewezen appartement en alle documenten zijn in orde, dan maken wij de huurovereenkomst op. Het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat digitaal. Vanaf dan kunt u zich klaar maken voor de verhuizing! De Makelaar van Vesteda houdt u op de hoogte van de oplevering en maakt een afspraak voor het overhandigen van de sleutel.

Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.