Huren in Typisch Tuinstad

Van Buurenhuis

Welkom bij het Van Buurenhuis, een bruisende ontmoetingsplek in het hart van Typisch Tuinstad, gelegen aan de Osdorper Ban. Dit huis, gelegen in de plint onder de huurappartementen, vormt het kloppende hart van een levendige gemeenschap bestaande uit 189 woningen.

Het Van Buurenhuis beschikt over 72 m² leefoppervlakte en wordt opgeleverd met een kleine keuken en een toilet. De ruimte is klaar om omgetoverd te worden tot een ware ontmoetingsplek.

De visie is helder: wij streven ernaar een plek te creëren die bijdraagt aan het buurtgevoel. Wij bieden u de kans om verbinding te maken met uw buren en gezamenlijk een prettige leefomgeving te creëren, zodat u hier nooit meer weg wilt! Door middel van het oprichten van een bestuur dat samen met bewoners de ruimte zal afmaken en inrichten, zorgen wij ervoor dat er een programma wordt gemaakt voor deze plek. Hierbij moedigen wij creativiteit en ideeën van alle bewoners aan, waardoor het Van Buurenhuis een ontmoetingsplek voor jong en oud wordt met een programma voor diverse interesses en talenten binnen de gemeenschap. Daarnaast is het bestuur verantwoordelijk voor het beheer.

Vanaf de oplevering gaan de deuren open voor het organiseren van een breed scala aan activiteiten en programma’s. Denkt u hierbij aan kunstworkshops, gemeenschapsdiners, filmavonden, schilderclubs en nog veel meer. U, als bewoner, heeft de mogelijkheid om bij te dragen aan het gevarieerde programma, waardoor het Van Buurenhuis een dynamische plek wordt die aansluit bij uw behoeften en wensen.

Een bijzonder kenmerk van het Van Buurenhuis is de samenwerking met Stichting Studiezalen aan de rechterzijde en Fysiotherapie Move Better aan de linkerkant. Dit creëert een unieke mix van activiteiten en diensten, waardoor het Van Buurenhuis niet alleen een sociale, maar ook een gezondheids- en leeromgeving wordt.

De exploitatie van het Van Buurenhuis wordt financieel mogelijk gemaakt door de maandelijkse (kleine) bijdragen van alle bewoners via de Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit maakt het Van Buurenhuis tot een plek van en voor iedereen en vormt het een duurzame en gezamenlijke investering in de leefbaarheid van Typisch Tuinstad.

Succesverhaal

Laat u inspireren door het succesverhaal van het Van Buuren huis in de flat Kleiburg in de Bijlmer, waar VvE-vergaderingen, kinderfilms, schilderclubs, gezamenlijke maaltijden, verjaardagsvieringen en wekelijkse borrels plaatsvinden. Het Van Buurenhuis in Typisch Tuinstad staat klaar om een soortgelijk succesverhaal te schrijven, en u kunt deel uitmaken van deze bijzondere gemeenschap. Maak van het Van Buurenhuis uw thuis, een plek waar iedereen samenkomt en waar de mogelijkheden eindeloos zijn!

Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.